CAPVESPRE jps

c 11-03-2015

1. Als amics i amigues que visitàveu l’antic blog Prímula,i als nouvinguts a Capvespre:

porto ja setmanes sense donar senyals de vida. Temps enrere vaig dir que tancava el bloc perquè volia replantejar-lo. Passa que fa ja prop de nou anys que hi acudia gairebé cada dia, i haig de confessar que tot i que m’agradava, em lligava massa. I hi ha el fet que en complir els 85 anys em vaig dir que era hora de no mirar tant cap enfora sinó d’intensificar la mirada interior, per viure aquest final d’etapa amb més profunditat.

Per això vaig pensar fer un blog de caràcter més meditatiu, com expressaria el títol que li pansava posar, Meditacions del capvespre, que s’ha convertit en l’actual Capvespre (amb les lletres jps perquè amb la paraula sola ja hi ha altres blogs).

Però com que no solament vivim de pensar (secció capvespre), sinó de tota cosa que ens ofereix la vida, vull fer del blog la mena de Bloc de notes que usen els aventurers quan emprenen un viatge, per anotar-hi tant les descobertes que fan, o les sensacions que experimenten i els pensaments que el viatge els suggereix… Per això he creat les seccions omnia re on hi van altres escrits meus (amb el serial fix Finestra oberta, que també surt al web de Forum-Grama); lectures i excursions, on penjaré respectivament els comentaris dels llibres que llegeixo o de les sortides que faig; i l’última, dedicada a pensaments, que m’arriben inesperadament com quan, passejant per un bosc, se m’acosta una mallerenga.

Com que no escriuré cada dia ni metòdicament, per evitar-vos que hagueu d’indagar-ho vosaltres,us convido que us apunteu al blog, escrivint el vostre correu electrònic a la casella follow o seguiment: automàticament l’ordinador us enviarà les novetats del meu blog.

Em queda, només, agrair les vostres visites, un gest amistós que estimo molt. I oferir-vos les pàgines del blog per si voleu penjar-hi comentaris i opinions vostres.

Una abraçada molt afectuosa!

Proyecto1_Maquetación 1.qxd

Anuncis

Una resposta a CAPVESPRE jps

  1. Retroenllaç: FINESTRA OBERTA: setmana 14 / Jaume P. Sayrach |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s